Acties

Oorkaarsbehandeling (45 minuten) €42,50  
Nu met gratis voetcrème t.w.v. €7,50
Aanbieding is geldig van 1 oktober 2017 t/m 31 januari 2018

Geniet van de geur van kruiden en honing uit Amerikaanse indianenculturen en het zachte knisperen van de vlam van de oorkaars.


Ontspannen, Ontladen en Revitaliseren
We starten met een heerlijke massage van de oren, nek en hoofdhuid.
Daarna worden uw oren om beurten met een hopi oorkaars behandeld. Geniet van de geur van kruiden en honing en het zachte knisperen van de vlam van de oorkaars. Hierna kunt u nog 15 minuten nagenieten en volledig ontspannen tijdens een heerlijke voetmassage.

Hopi oorkaarsen zijn 100% natuurlijk. Natuurzuivere katoen wordt tot een cilinder gerold nadat het is gedrenkt in zuivere bijenwas, vermengd met verpulverde kruiden. Dit volgens origineel recept van de Hopi-indianen met o.m. honingextract, etherisch extract van salie, hertshooi en kamille.

De oorkaarsen werken preventief en revitaliserend, geven een weldadig en verfrissend gevoel in het hoofd, met name in de mond- keel- neus-, voorhoofd- en bijholten en rond het oorgebied. Ook kunnen de oorkaarsen bevrijdend en verlichtend werken bij oordruk, oorpijn, verstopping, keelpijn, beginnende verkoudheid, griep, doofheid, oorsuizing, oorruisen, hoofdpijn en migraine.

Contra indicaties
De oorkaars behandeling is niet geschikt voor mensen met een geperforeerd trommelvlies, acute oorontsteking of mensen met epilepsie.

 

 

IPL definitief ontharen 50% korting!

Al veel cliënten gingen u voor met definitief ontharen. Van bijvoorbeeld het definitief ontharen van oksels, bikinilijn, benen of de bovenlip. Maar ook de mannen ontbreken niet bij Beauty for you. Wat dacht u van het definitief ontharen van de rug of wangen. Voor veel mensen is het toch een grote stap om te beginnen met IPL omdat ze niet weten wat ze kunnen verwachten. Daar komt nog bij dat het wat grotere uitgaven zijn dan bijvoorbeeld van harsen of scheren. Maar u bent daarna wel van uw ongewenste haargroei af! Omdat wij zo achter onze behandeling staan en graag iedereen van dienst willen zijn doen wij u een goede aanbieding. U krijgt op alle IPL behandelingen 50% korting!

 

 

Kennismakingsbon: €12,50 korting

Als nieuwe klant van Beauty for you ontvangt u bij uw 1e behandeling €12,50 korting bij een behandeling vanaf €35,-.
Print de waardebon uit en boek een behandeling!

 

Kennismakingsbon