Wie zijn wij?

Tjitske Boersma (eigenaresse)

Mijn naam is Tjitske, ik ben 35 jaar, heb 3 kinderen en woon in Heerenveen. 10 jaar geleden (januari 2008) ben ik met mijn salon Beauty for you gestart. 4,5 jaar later werd het tijd om de salon uit te breiden en inmiddels zit ik sinds juni 2012 boven de Vomar in de Literatuurwijk. Per september 2015 werkt Sylvie bij mij in de salon en daar ben ik heel blij mee. Ik beschik over de diploma’s schoonheidsverzorging en pedicure. Daarnaast heb ik nog verschillende cursussen gedaan zoals de diabetische en reumatische voet.

 

Sylvie van der Veer

Ook ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Sylvie, ik ben 26 jaar en heb 2 dochtertjes en woon in Almere. Vanaf september 2015 ben ik werkzaam bij Beauty for you als schoonheidsspecialiste en pedicure.

Na mijn studie all round schoonheidsspecialiste wist ik het zeker, dit is mijn passie. “In een salon werken waar ik zowel pedicure-, schoonheidsbehandelingen als massages kan geven”.

Tevens heb ik nog de acne specialisatie gedaan en de pincement massage. Dit laatste is een massage techniek die je voor huidveroudering kan gebruiken en wat ook een mooi effect heeft op littekens.

Ik hoop u snel te mogen ontvangen in de salon en dat u weer blij en ontspannen de deur uitgaat.