Oorkaarsbehandeling

Oorkaarsbehandeling (45 min.) €42,50

Geniet van de geur van kruiden en honing uit Amerikaanse indianenculturen en het zachte knisperen van de vlam van de oorkaars.

 

Inhoud behandeling

We starten met een heerlijke massage van de oren, nek en hoofdhuid. Daarna worden uw oren om beurten met een hopi oorkaars behandeld. Geniet van de geur van kruiden en honing en het zachte knisperen van de vlam van de oorkaars. Hierna kunt u nog 15 minuten nagenieten en volledig ontspannen tijdens een heerlijke voetmassage.

Ontspannen, Ontladen en Revitaliseren.

 

De oorkaars
Hopi oorkaarsen zijn 100% natuurlijk. Natuurzuivere katoen wordt tot een cilinder gerold nadat het is gedrenkt in zuivere bijenwas, vermengd met verpulverde kruiden. Dit volgens origineel recept van de Hopi-indianen met o.m. honingextract, etherisch extract van salie, hertshooi en kamille.

De oorkaarsen werken preventief en revitaliserend, geven een weldadig en verfrissend gevoel in het hoofd. Met name in de mond-, keel-, neus-, voorhoofd- en bijholten en rond het oorgebied.

 

Indicaties (goed voor)
Ook kunnen de oorkaarsen bevrijdend en verlichtend werken bij oordruk, oorpijn, verstopping, keelpijn, beginnende verkoudheid, griep, doofheid, oorsuizing, oorruisen, hoofdpijn en migraine.

 

Contra indicaties
De oorkaars behandeling is niet geschikt voor mensen met een geperforeerd trommelvlies, acute oorontsteking of mensen met epilepsie.