Acties

Vriend(in) actie:

Nu bij ons in de salon, voordeel voor iedereen.

Introduceert u een nieuwe klant (vriend(in), collega, zus, buurvrouw of ………) dan krijgen jullie beide een voet- of handcrème (t.w.v. €7,50) cadeau bij de eerstvolgende behandeling.

De actiekaartjes liggen in de salon voor u klaar.

 

Beauty for you bestaat 10 jaar! Dat vieren we graag met u!

In 2018 elke maand een leuke aanbieding…..

Augustus en september:

laat uw voeten eens extra verwennen! Boek bij uw pedicure van 30 of 45 minuten een heerlijke voetmassage van 15 minuten. Normaal kost de voetmassage €12,50 bij een pedicurebehandeling. In augustus en september kunt u de voetmassage bijboeken voor maar €9,50. Geef dit wel van te voren door bij uw reservering, want wij moeten hier extra tijd voor reserveren.

 

 

 

IPL definitief ontharen 50% korting!

Al veel cliënten gingen u voor met definitief ontharen. Van bijvoorbeeld het definitief ontharen van oksels, bikinilijn, benen of de bovenlip. Maar ook de mannen ontbreken niet bij Beauty for you. Wat dacht u van het definitief ontharen van de rug of wangen. Voor veel mensen is het toch een grote stap om te beginnen met IPL omdat ze niet weten wat ze kunnen verwachten. Daar komt nog bij dat het wat grotere uitgaven zijn dan bijvoorbeeld van harsen of scheren. Maar u bent daarna wel van uw ongewenste haargroei af! Omdat wij zo achter onze behandeling staan en graag iedereen van dienst willen zijn doen wij u een goede aanbieding. U krijgt op alle IPL behandelingen 50% korting!

 

 

Kennismakingsbon: €12,50 korting

Als nieuwe klant van Beauty for you ontvangt u bij uw 1e behandeling €12,50 korting bij een behandeling vanaf €35,-.
Print de waardebon uit en boek een behandeling!

 

Kennismakingsbon