Wie zijn wij?

Tjitske Boersma (eigenaresse)

Ik ben 35 jaar en heb 3 kinderen (6 en 4 jaar en 8 maand) en woon in Rottum (dorpje tegen Heerenveen aan). 10 jaar geleden (januari 2008) ben ik met mijn salon Beauty for you gestart toen ik nog in Almere woonde. 4,5 jaar later werd het tijd om de salon uit te breiden en inmiddels zit ik sinds juni 2012 boven de Vomar in de Literatuurwijk. Ik beschik over de diploma’s schoonheidsverzorging en pedicure. Daarnaast heb ik nog verschillende cursussen gedaan zoals de diabetische en reumatische voet. Middels cursussen en vakbeurzen blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Vanaf 2015 werkt Sylvie bij mij in de salon en vanaf 20 februari 2018 begint Marisa bij Beauty for you.

 

Sylvie van der Veer (pedicure en schoonheidsspecialiste)

Ook ik zal mij even voorstellen. Ik ben 26 jaar en heb 2 dochtertjes en woon in Almere. Vanaf september 2015 ben ik werkzaam bij Beauty for you als schoonheidsspecialiste en pedicure.

Na mijn studie all round schoonheidsspecialiste wist ik het zeker, dit is mijn passie. “In een salon werken waar ik zowel pedicure-, schoonheidsbehandelingen als massages kan geven”. Tevens heb ik nog de acne specialisatie gedaan. Binnenkort wil ik gaan starten met de opleiding medisch pedicure.

Ik hoop u snel te mogen ontvangen in de salon en dat u weer blij en ontspannen de deur uitgaat.

 

Marisa Roelandschap (schoonheidsspecialiste)

Ik ben 30 jaar en heb 2 kindjes van 1 en bijna 4 jaar en woon in Almere. Ik heb lang in het kappersvak gewerkt maar mijn hart lag eigenlijk bij schoonheidsspecialiste. Uiteindelijk heb ik toch besloten mijn hart te volgen en heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd. In maart 2018 ga ik nog starten met de specialisatie Acne. Dit is straks ook te boeken bij Beauty for you. Ik wil zoveel mogelijk cursussen volgen om me nog meer in het vak te verdiepen. Ik ben nog geen pedicure, maar deze opleiding wil ik nog wel graag gaan volgen.

Ook ik hoop u snel te mogen ontvangen in de salon!